bodas.net

Celebracions i grups al Montseny

  • Actividades boda para grupos

    Masia Mas Badó admet reserves de grups amb activitats organitzades

    Us proposem realitzar activitats molt divertides per a totes les edats, amb els nostres monitors especialistes en temps lliure: Paintball, tir amb arc, camp d'aventura, futbolí humà...

  • Actividades boda cuerdas adultas
  • Actividades boda futbol
  • Actividades boda cuerdas

A Masia Mas Bado us proposem els nostres menús, especialment orientats per a grups, celebracions familiars, batejos, comunions, aniversaris, per els caps de setmana o festius.


Els nostres menús estan elaborats amb productes de mercat, pensats per oferir el millor a adults i petits. També oferim menús específics per a persones amb intoleràncies alimentàries i al·lergies.

Mas Badó us ofereix ambient i tracte molt familiar. Us podreu quedar a dormir i al dia següent gaudir de les instal·lacions de la casa o be realitzar activitats a la mateixa casa, pensades per a grans i petits, i conduïdes pels nostres monitors. Disposem de molts espais interiors i sales a més de grans espais exteriors i comptem també amb tota la infraestructura material i humana necessària per a que pugueu gaudir la vostra celebració.

Us podem organitzar la vostra particular festa a mida segons els vostres desitjos i necessitats: aniversaris, celebracions, festes, trobades d’amics...

Visita per a més informació

www.turismeenfamilia.com